
UgemenuPrint menu
Uge 7
Mandag
Gryderet på oksekød fra Grambogård. Serveres med friske tomater, bagte løg og sellerimos
Vegetar:
Veggie stew med kikærter, friske tomater, bagte løg og sellerimos
Tirsdag
Schnitzel af gris med blomkål/citron granulata. Serveres med bønnesauté
Vegetar:
Bønnesauté med løg, aubergine og oliven
Onsdag
Gammeldags oksesteg med brun sovs, dampede kartofler og ristede rødder
Vegetar:
Grøntsags deller med majs og rosmarin. Serveres med syltet kål og avocado mousse.
Torsdag
Fried chicken med søde kartofler, chipotle og aiöli
Vegetar:
Søde kartofler med hytteost, persille og ristede kerner
Fredag
Langtidsstegt kalvesteg med pebersauce og hasselback kartofler
Vegetar:
Grønne linser stegt med hvidløg. Serveres med bagte rødbeder, stegte øko gulerødder of frisk oregano. Hertil en balsamico sirup