UgemenuPrint menu

Uge 7

Mandag

Gryderet på oksekød fra Grambogård. Serveres med friske tomater, bagte løg og sellerimos

Vegetar:

Veggie stew med kikærter, friske tomater, bagte løg og sellerimos

 

Tirsdag

Schnitzel af gris med blomkål/citron granulata. Serveres med bønnesauté

Vegetar:

Bønnesauté med løg, aubergine og oliven

 

Onsdag

Gammeldags oksesteg med brun sovs, dampede kartofler og ristede rødder

Vegetar:

Grøntsags deller med majs og rosmarin. Serveres med syltet kål og avocado mousse.

 

Torsdag

Fried chicken med søde kartofler, chipotle og aiöli

Vegetar:

Søde kartofler med hytteost, persille og ristede kerner

 

Fredag

Langtidsstegt kalvesteg med pebersauce og hasselback kartofler

Vegetar:

Grønne linser stegt med hvidløg. Serveres med bagte rødbeder, stegte øko gulerødder of frisk oregano. Hertil en balsamico sirup