UgemenuPrint menu

Uge 49

Mandag

Varm: Mørbrad gryde med champinon, porre, paprika og ris

Vegetar: Bagt og gratineret fennikel med tomat, rødløg

 

Tirsdag

Varm: lang tids bagt oksecuvette med stegt hvidkål og rødbeder.

Vegetar: bagt blomkål med stegt hvidkål og rødbeder.

 

Onsdag

Varm: marineret Kyllingelår med stegt couscous, squash og gulerødder.

Vegetar: stegt couscous med bladselleri, squash og gulerødder.

 

Torsdag

Varm: Glaseret skinke med fløde kartofler.

Vegetar: glaseret selleri med fløde kartofler.

 

Fredag

Varm: Saml selv burger med mozzarella, bacon og hjertesalat

Hjemmelavet:

syltede agurk, rørt sennep, ketchup, ristede løg og bagte tomater

Vegetar:

Saml selv Falafel burger med mozzarella, bacon og hjertesalat

Hjemmelavet:

syltede agurk, rørt sennep, ketchup, ristede løg og bagte tomater