
UgemenuPrint menu
Uge 45
Menu uge 45
Mandag
Varm: Kylling i hvidvin, svampe og basilikum med tagliatelle pasta
Vegetar: Hvidløgs ristede gulerødder i hvidvin, svampe og basilikum med tagliatelle pasta
Suppe: Grønkåls suppe med stegte æbler
Tirsdag
Varm: Svinebov bagt med rosmarin hertil stegte kikærter
Vegetar: Bagt Aubergine med rosmarin, steget kikærter og hjerteblade.
Suppe: Kartoffel/porre suppe
Onsdag
Varm: langtid stegt kalveyderlår med karamelliseret løg, stegte kartofler og estragon sauce
Vegetar: Hel stegt rødbede med karamelliseret løg, stegte kartofler.
Suppe: græskar suppe
Torsdag
Varm: Torsk Bagt i fad med sennep og rosen peber her til krydret ris
Vegetar: Bagte porre og soltørrede tomater i gratineret tærte
Suppe: pastinak suppe
Fredag
Varm: Farsbrød med ramsløg, ristet spidskål og knuste kartofler
Vegetar: ratatouille med løg, peberfrugt og squash
Suppe: grønsuppe