UgemenuPrint menu

Uge 45

Menu uge 45

Mandag

Varm: Kylling i hvidvin, svampe og basilikum med tagliatelle pasta 

Vegetar: Hvidløgs ristede gulerødder i hvidvin, svampe og basilikum med tagliatelle pasta

Suppe: Grønkåls suppe med stegte æbler

 

Tirsdag

Varm: Svinebov bagt med rosmarin hertil stegte kikærter 

Vegetar: Bagt Aubergine med rosmarin, steget kikærter og hjerteblade.

Suppe: Kartoffel/porre suppe

 

Onsdag

Varm: langtid stegt kalveyderlår med karamelliseret løg, stegte kartofler og estragon sauce 

Vegetar: Hel stegt rødbede med karamelliseret løg, stegte kartofler.

Suppe: græskar suppe

 

Torsdag

Varm: Torsk Bagt i fad med sennep og rosen peber her til krydret ris

Vegetar: Bagte porre og soltørrede tomater i gratineret tærte

Suppe: pastinak suppe

 

Fredag

Varm: Farsbrød med ramsløg, ristet spidskål og knuste kartofler

Vegetar: ratatouille med  løg, peberfrugt og squash

Suppe: grønsuppe