UgemenuPrint menu

Uge 44

Menu uge 44

 

Mandag

Varm: pasta a la carbonara, med, bacon, spinat og bagte løg  

Vegetar: pasta a la carbonara, med, østershatte, spinat og bagte løg  

Suppe: kartoffel/porre suppe

 

Tirsdag

Varm: fiskefrikadeller med æble/persille her til nye kartofler, citron og remoulade

Vegetar: Gratineret bagekartofler med pisket purløgs creme

Suppe: svampesuppe a la Kim

 

Onsdag

Varm: oksetykkam stegt over natten med citron. Her til stegt blomkål og kartofler

Vegetar: grønsags lasagne

Suppe: majs suppe med ristede majs

 

Torsdag

Varm: Kylling i karry med gulerod, æbler, løg og fennikel ris

Vegetar: salt bagt selleri i karry med gulerod, æbler, løg og fennikel ris

Suppe: Jordskokke suppe med stegte æble

 

Fredag

Varm: okse deller i krydret tomatsauce med stegt cous cous

Vegetar: linse deller i krydret tomatsauce med stegt cous cous

Suppe: squash suppe med ristede kerner