
UgemenuPrint menu
Uge 44
Menu uge 44
Mandag
Varm: pasta a la carbonara, med, bacon, spinat og bagte løg
Vegetar: pasta a la carbonara, med, østershatte, spinat og bagte løg
Suppe: kartoffel/porre suppe
Tirsdag
Varm: fiskefrikadeller med æble/persille her til nye kartofler, citron og remoulade
Vegetar: Gratineret bagekartofler med pisket purløgs creme
Suppe: svampesuppe a la Kim
Onsdag
Varm: oksetykkam stegt over natten med citron. Her til stegt blomkål og kartofler
Vegetar: grønsags lasagne
Suppe: majs suppe med ristede majs
Torsdag
Varm: Kylling i karry med gulerod, æbler, løg og fennikel ris
Vegetar: salt bagt selleri i karry med gulerod, æbler, løg og fennikel ris
Suppe: Jordskokke suppe med stegte æble
Fredag
Varm: okse deller i krydret tomatsauce med stegt cous cous
Vegetar: linse deller i krydret tomatsauce med stegt cous cous
Suppe: squash suppe med ristede kerner