UgemenuPrint menu

Uge 43

Menu uge 43

 

Mandag

Varm: Langtids stegt gris i græskar creme med fuldkorns pasta  

Vegetar: Græskar bagt med parmesan og græskar creme med fuldkorns pasta  

Suppe: Græskar suppe med ristede græskarkerner  

 

Tirsdag

Varm: Kalve Spidsbryst stegt i soya og sesam, her til brede nudler med stegt grønt

Vegetar: Portobello stegt i soya og sesam, her til brede nudler med stegt grønt

Suppe: asiatisk kylling suppe med agurk, lime og koriander

 

Onsdag

Varm: Indisk dahl med hvidløg/citron marineret kylling, stegte gulerod og squash

Vegetar: Indisk dahl med hvidløg/citron marineret salatløg, stegte gulerod og squash

Suppe: Gulerod suppe med frisk chili

 

Torsdag

Varm: Frikadeller med quinoa og grønkål hertil lun kartoffelsalat

Vegetar: Rødbede deller med løvstikke, quinoa og grønkål hertil lun kartoffelsalat

Suppe: kartoffel/porre suppe med porre frit

 

Fredag

Varm: Pita brød med ristet kalkun, okse, majs, marineret kål og tomat salsa

Vegetar: Pita brød med ristet svampe, falafel, majs, marineret kål og tomat salsa

Suppe: Majs suppe med stegte majs og estragon