UgemenuPrint menu

Uge 41

Menu uge

 

Mandag

Varm: Fasan gryde med blå ost og knuste kartofler

Vegetar: Farseret peber med hvedekerner, ost og nødder

Suppe: Svampesuppe

 

Tirsdag

Varm: Braiseret kalv i hvidvin med svampe og pasta

Vegetar: bagte portobello svampe i hvidvin med og pasta

Suppe: selleri /Chili suppe

 

Onsdag

Varm: BBQkyllingelår med stegt hvidkål og rødbeder 

Vegetar: Bagte squash med stegt hvidkål og rødbeder 

Suppe: Blomkålssuppe

 

Torsdag

Varm: Boller i karry med æbler, løg og ris

Vegetar: Bagte selleri i karry med æbler, løg og ris

Suppe: Rødbedesuppe

 

Fredag

Varm: helstegt oksefilet med kartofler, palmekål, tranebær og urte creme

Vegetar: Hel stegte blomkål med brunet smør, palmekål og tranebær

Suppe: Grønsuppe