
UgemenuPrint menu
Uge 40
Menu uge 40
Mandag
Varm: Kyllingelår med stegt couscous og persille.
Vegetar: Stegte couscous med gulderoder og persille.
Suppe: Urte suppe.
Tirsdag
Varm: kalvecuvette med stegte bønner og cremefraiche.
Vegetar: stegt bønner med koriander og pastinakker.
Suppe: Ærte suppe.
Onsdag
Varm: Skinkegryde med paprika, peberfrugt og ris.
Vegetar: Stegtris med peberfrugt, pak choi.
Suppe: Brændt gulerod suppe.
Torsdag
Varm: Oksetværreb med brasseriet kål, stegte porre og bagekartofler.
Vegetar: Langtids gulderoder med brasseriet kål, stegte porre og bagekartofler.
Suppe: Kartoffelsuppe.
Fredag
Varm: Biksemad med bearnaise creme og hjemmesylte rødbeder.
Vegetar: Vegetar biksemad med selleri, kartofler og hjemmesylt rødbeder.
Suppe: svampesuppe.