UgemenuPrint menu

Uge 40

Menu uge 40

Mandag

Varm:  Kyllingelår med stegt couscous og persille.

Vegetar: Stegte couscous med gulderoder og persille.

Suppe: Urte suppe.

 

Tirsdag

Varm: kalvecuvette med stegte bønner og cremefraiche.

Vegetar: stegt bønner med koriander og pastinakker.

Suppe: Ærte suppe.

 

Onsdag

Varm: Skinkegryde med paprika, peberfrugt og ris.

Vegetar: Stegtris med peberfrugt, pak choi.

Suppe: Brændt gulerod suppe.

 

Torsdag

Varm: Oksetværreb med brasseriet kål, stegte porre og bagekartofler.

Vegetar: Langtids gulderoder med brasseriet kål, stegte porre og bagekartofler.

Suppe: Kartoffelsuppe.

 

Fredag

Varm: Biksemad med bearnaise creme og hjemmesylte rødbeder.

Vegetar: Vegetar biksemad med selleri, kartofler og hjemmesylt rødbeder.  

Suppe: svampesuppe.