UgemenuPrint menu

Uge 40

Mandag

Varm: Kartoffeltortilla med karry og kylling toppet med forårsløg og persille.

Veg: kartoffeltortilla med karry – linser toppet med forårsløg og persille.

 

Tirsdag

Varm: Okse i thai karry med kokos, thai basilikum, spidskål, gulerødder og nudler 

Vegetar: Broccoli i thai karry med kokos, thai basilikum, spidskål, gulerødder og nudler 

 

 

Onsdag

Varm: pulled pork med coleslaw chili mayo og burgerboller

Vegetar: rødbedebøf med coleslaw og chili mayo

 

Torsdag

Varm: fiske lasagne med laks – spinat og dild.

Veg: Moussaka med aubergine og urter

 

Fredag

Varm: okse tykkam stegt over natten med kold bearnaisecreme og ½ bagte kartofler

Vegetar: tærte med brændte løg, hvidløg og spinat