UgemenuPrint menu

Uge 39

Menu uge 39

 

Mandag

Varm: okse kødboller i tomat med pasta

Vegetar: falafel i tomatsauce

 

Tirsdag

Varm: Hvidløgs marineret svinebov med rødbede/kartoffel pure

Vegetar: Gratineret fennikel med bagte rødbeder og kørvel

 

Onsdag

Varm: spræng/braiseret okse spidsbryst med peberrod sauce, persille kartofler og smør 

Vegetar: Bagt selleri med urte/selleri creme

 

Torsdag

 Varm: Thai kylling i kokos, karry med gulerod og broccoli og ris pilaf 

Vegetar: Thai kokos/karry med gulerod, broccoli og bagte squash og ris pilaf

 

Fredag

Varm: orange confiteret andelår med marineret rødkål, bagt appelsin, sorte bønner og karse

Vegetar: Bagte jordskokker med marineret rødkål, bagt appelsin, sorte bønner og karse